Fostul șef al Inspecției de Stat în Construcții Suceava, Adrian Sabin Drăgan, găsit de ANI în incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate a depistat că fostul șef al ISC Suceava, Adrian Sabin Drăgan, fost consilier județean PDL, a încălcat regimul juridic al incompatibilităților.
 

Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Suceava, Spitalul Județean de Urgență Suceava (instituție subordonată Consiliului Județean Suceava) a achiziționat bioxid de carbon lichefiat de la societatea comercială în cadrul căreia, la momentul achiziționării, Drăgan deținea funcția de administrator și membru în consiliul de administrație al societății. Potrivit sursei citate, Adrian Drăgan a deținut funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Suceava în perioada 21 iunie 2008 – 22 iunie 2012, iar funcția de administrator și membru în consiliul de administrație al societății comerciale, în perioada 27 aprilie 2010 – 29 ianuarie 2013. Din 29 aprilie 2011, Drăgan a fost director al Inspectoratului Județean în Construcții Suceava. ANI mai arată că Drăgan a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, dar că nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: