Locuința din Suceava a unei bucureștence, golită de bunuri pe parcursul nopții

> Polițiștii au reușit să-i identifice pe hoți, bunurile fiind recuperate în totalitate > Alt hoț prins în flagrant a fost încătușat abia după ce s-a folosit spray-ul lacrimogen
 

O locuință de pe raza municipiului Suceava, aparținând unei femei din București, a fost golită de toate bunurile într-o singură noapte. Incidentul a ajuns la urechile polițiștilor după ce spargerea dată de persoane necunoscute a fost observată a doua zi de un sucevean de 45 de ani, vecin cu locuința victimei. Cercetările efectuate de oamenii legii au reușit să ducă, la scurt timp, la identificarea hoților. Potrivit datelor obținute de la IPJ Suceava, este vorba de doi tineri de 30 și 32 de ani din municipiu, care, profitând că apartamentul bucureștencei este nelocuit, au spart locuința pe parcursul nopții, iar din interior au sustras tot ce au găsit și au putut căra. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite părții vătămate iar, în baza probatoriului, cei doi au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și introduși în arestul IPJ, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunerea de arestare preventivă. Un alt sucevean a ajuns și el pe mâna polițiștilor după ce a fost surprins în flagrant sustrăgând mai multe bunuri. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani care, când a văzut albastrul hainei polițienești, „a devenit agresiv, fiind nevoie de folosirea spray-ului lacrimogen din dotarea polițiștilor și încătușarea lui, după care a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava”. Omul s-a ales și cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI