Bacalaureatul de toamnă, la final

Aproape 300 de absenți la ultima probă

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului s-a încheiat ieri cu proba scrisă la alege a profilului, la care au fost prezenți 880 de candidați suceveni.
 

Au absentat 278. Aproape jumătate din candidații din județ au susținut proba la geografie, la care au avut de rezolvat varianta 10 de subiect. Ei au trebuit să recunoască pe hartă anumite zone din Europa și din România (orașe) și de calculat mortalitatea și natalitatea în perioadele 1960 – 1990 – 2012. Circa 100 de candidați din județ au dat proba la biologie, disciplină la care au avut, printre altele, de realizat un eseu despre fazele meiozei (tip de diviziune celulară care permite formarea celulelor reproducătoare). Afișarea rezultatelor este programată pentru data de 1 septembrie, până la ora 12, urmând ca în aceeași zi să fie depuse contestațiile, în intervalul orar 12-16. Soluționarea contestațiilor se va realiza între 2 și 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie. Reamintim că în sesiunea de toamnă a bacalaureatului s-au înscris 1999 de absolvenți de liceu, care au studiat în 21 de licee și colegii ale județului, dintre care 1505 sunt din promoția acestui an.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: