Bucovina, promovată la Forumul de Cooperare Alpino-Carpatic din Polonia

Județul Suceava va fi prezent la Târgul de turism din voievodatul Podkarpakie, din Polonia, manifestare ce se desfășoară în cadrul Forumului de Cooperare Alpino-Carpatic și este organizat de Asociația Euroregiunii Carpatice Polonia, a declarat, miercuri, președintele Consiliului Județean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.
 

El a spus că organizatorii au oferit pentru promovarea Bucovinei la acest târg un stand gratuit, în suprafață de 12 mp, cazare și servicii de catering. Din delegația Sucevei vor face parte doi angajați ai Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, CJ Suceava urmând să aprobe, în ședința de luni a deliberativului, decontarea din bugetul județean a cheltuielilor necesare deplasării. Nechifor a spus că prezența județului nostru la acest eveniment se justifică având în vedere succesul de care s-au bucurat edițiile anterioare, tematicile abordate, dar și numărul mare de turiști polonezi din piața Uniunii Europene. Președintele CJ Suceava a precizat că ediția trecută a târgului a găzduit 230 de expozanți, mulți invitați din Polonia și din alte țări europene, precum Ucraina, România, Republica Slovacă, Spania, Austria, Croația, Estonia, Elveția și Italia. „Importanța ediției din acest an ce derivă atât din tematicile abordate, cât și din diversitatea categoriilor și țărilor de proveniență ale participanților, precum și din locul semnificativ pe care îl ocupă turiștii din Polonia în structura turiștilor străini proveniți din Uniunea Europeană care vizitează Bucovina, respectiv locul șase în 2012, reprezentând 7% din totalul turiștilor din piețele Uniunii. Acestea constituie motive pentru care participarea Consiliului Județean la acest forum este justificată” a spus Nechifor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI