Șoseaua de centură – doar două variante, ambele proaste

Problema la șoseaua de centură a Sucevei nu vine de la Guvern, care a alocat fondurile necesare, ci de la constructor, care nu lucrează suficient de bine.
 

Declarația a fost făcută joi seară, de premierul Victor Ponta, în localitatea botoșăneană Baisa. Potrivit primului ministru, în cazul rutei ocolitoare a municipiului Suceava sunt două variante, ambele proaste. „Avem două variante, una proastă și alta și mai proastă. Varianta proastă este să stăm peste ei tot timpul și să-i verificăm să lucreze, iar varianta și mai proastă este să reziliem și să reluăm de la capăt toată procedura”, a declarat Ponta. El a adăugat că directorul general al CNADNR a discutat cu constructorul și că urmează ca în septembrie să fie dat în folosință un tronson al acestei șosele de centură. Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava au fost reluate în acest an abia la sfârșitul lunii mai, în dimineața în care șantierul a fost vizitat de ministrul de atunci al transporturilor, Dan Șova, care a avertizat firma de construcții că din luna iulie intră pe penalități dacă nu finalizează lucrarea. El i-a cerut constructorului să se mobilizeze și să angajeze personal suficient, în condițiile în care pe șantier se aflau 25 de angajați, fiind nevoie de 90-120 de muncitori. Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava au început în 2008 și ar fi trebuit să fie finalizate în 12 iulie 2012, dar firma de construcții a obținut extensii de finalizare până în noiembrie 2013, iar apoi până în iulie 2014.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI