Șoseaua de centură – doar două variante, ambele proaste

Problema la șoseaua de centură a Sucevei nu vine de la Guvern, care a alocat fondurile necesare, ci de la constructor, care nu lucrează suficient de bine.
 

Declarația a fost făcută joi seară, de premierul Victor Ponta, în localitatea botoșăneană Baisa. Potrivit primului ministru, în cazul rutei ocolitoare a municipiului Suceava sunt două variante, ambele proaste. „Avem două variante, una proastă și alta și mai proastă. Varianta proastă este să stăm peste ei tot timpul și să-i verificăm să lucreze, iar varianta și mai proastă este să reziliem și să reluăm de la capăt toată procedura”, a declarat Ponta. El a adăugat că directorul general al CNADNR a discutat cu constructorul și că urmează ca în septembrie să fie dat în folosință un tronson al acestei șosele de centură. Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava au fost reluate în acest an abia la sfârșitul lunii mai, în dimineața în care șantierul a fost vizitat de ministrul de atunci al transporturilor, Dan Șova, care a avertizat firma de construcții că din luna iulie intră pe penalități dacă nu finalizează lucrarea. El i-a cerut constructorului să se mobilizeze și să angajeze personal suficient, în condițiile în care pe șantier se aflau 25 de angajați, fiind nevoie de 90-120 de muncitori. Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava au început în 2008 și ar fi trebuit să fie finalizate în 12 iulie 2012, dar firma de construcții a obținut extensii de finalizare până în noiembrie 2013, iar apoi până în iulie 2014.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: