După ce a fost suspendat

Eugen Mogoș revine la conducerea APIA Suceava

Directorul executiv al APIA Suceava, Eugen Mogoș, revine la conducerea instituției după ce a fost suspendat din funcție imediat după începerea cercetărilor penale începute de DNA Suceava legate de dosarul subvențiilor ilegale date de APIA Suceava.
 

Eugen Mogos

Mogoș a revenit miercuri în funcție după ce suspendarea i-a fost ridicată și urmează să intre în concediu de odihnă. Cel mai probabil, Mogoș va fi detașat o perioadă la o structură APIA din alt județ al țării, în condițiile în care nu se poate ocupa de activitatea celei din Suceava potrivit interdicției dispuse de procurorii anticorupție. Eugen Mogoș este acuzat de DNA de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul foloase necuvenite, în formă continuată, în cazul dosarului APIA Suceava. În acest dosar cercetările vizează în special pe directorul general al APIA, Gheorghe Banu, și pe directorul adjunct al APIA Suceava, Delia Moldoveanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI