Încă o farsă ?

E în prezent senatoare, are un frumos nume ce te trimite cu gândul la (o) sărbătoare, la flori (trandafir sălbatic și, totodată, violetă), dar și la justiție, e mamă, e femeie de afaceri (printre altele, acționară la o importantă firmă de servicii de televiziune, internet și telefonie), e bogată (cu proprietăți din Bihor, Harghita până-n Constanța), economistă la bază (cu multiple studii postuniversitare în specialități ale managementului), deja veche în politică, plus cu ceva invitații (că se poartă?!) pe la ANI și DNA, în fine cu o solidă recomandare de la partidul peren la putere de a deveni, în curând, ministru.
 

L.D. CLEMENT

După spicuirile de mai sus, ar părea potrivită pentru economie, poate pentru dezvoltare și administrație, chiar muncă sau transporturi sau…, dar nu, ea e poftită la cultură. Din motive simple, că așa a ieșit împărțeala la ultima negociere a portofoliilor guvernamentale, iar partidul urcă-n fotoliu ce are pe moment mai bun în rezerva de cadre. S-ar mai putea adăuga, nicidecum în glumă, că, pe când era viceprimăriță cu răspunderi sociale, a fost victima unei farse radiofonice, ea crezând că „bipezi” se numesc bieții copii cerșetori, care vin de aiurea să întristeze străzile orașului său, asta doar până-i ridică poliția, să lase străzile curate și surâzătoare. De aici, răuvoitorii au spus că nu prea stăpânește limba română, dar mai mult ca sigur legătura telefonică era proastă! Și-apoi, chiar dacă n-ar prea stăpâni-o, cu siguranță Ministerul Culturii are translatori de calitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: