Bărbat de 45 de ani ucis de fratele concubinei

Un sucevean de 45 de ani și-a pierdut viața după un conflict avut cu fratele concubinei cu care își împărțea viața. Din datele pe care le deținem, victima era din comuna Izvoarele Sucevei și trăia de ceva timp cu o femeie de 47 din aceeași localitate.
 

Sâmbătă după-amiază, în gospodăria acestuia a avut loc o petrecere la care au participat mai multe rude, dar și fratele concubinei, un tânăr de 29 de ani. După ce au fost consumate mai multe pahare cu licori bahice au apărut și discuții contradictorii, iar în urma unui conflict spontan izbucnit între gazdă și tânăr, cel din urmă a pus mâna pe un cuțit și a lovit gazda în brațul drept. Lovitura s-a dovedit a fi până la urmă fatală, deoarece lama armei albe a secționat vasele de sânge ale membrului superior, iar în urma pierderii masive de sânge bărbatul a decedat. În urma incidentului, chiar concubina victimei a fost cea care a sunat după ajutorul polițiștilor. Ajunși la fața locului, ei au demarat imediat verificările, iar, potrivit informațiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, atacatorul a fost identificat și reținut, fiind condus la Postul de Poliție din Moldova Sulița, cercetările fiind preluate de o echipă complexă sub coordonarea unui procuror criminalist. În funcție de concluziile medico-legale, urmează să se efectueze încadrarea juridică a faptei și să se dispună procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: