Rezultate remarcabile pentru înotătorii suceveni la Campionatele Naționale de seniori și juniori

Recent, la București s-au desfășurat Campionatele Naționale de Natație pentru seniori și juniori. La competiție au participat peste 280 de sportivi de la 56 de cluburi.
 

CSS 3 Suceava a participat cu o delegație restrânsă la acest eveniment sportiv având în vedere faptul că toți sportivii secției sunt juniori II – Diana Lissov, Antonia Nițu, Teodor Marchitan, Claudiu Timofte și Călin Stafie. „În pofida faptului că sportivii noștri sunt foarte tineri, rezultatele obținute au fost absolut remarcabile. Diana Lissov a cucerit două medalii de argint la categoria junioare în probele 200 metri Bras și 400 metri Mixt și un loc 4 la categoria senioare în proba de 200 Bras, Antonia Nițu s-a clasat pe locul 4 în proba de 50 metri Bras, la 5 sutimi de locul 3 la categoria junioare, iar Teodor Marchitan s-a situat de 3 ori între primii 15 sportivi din țară la categoria seniori. Mă bucur foarte mult că pe lângă faptul că s-au obținut recorduri personale, am reușit să urcăm pe podiumul de premiere la o categorie de vârstă mult mai mare. Diana Lissov, de exemplu, are 14 ani, iar categoria junioare este de 16 ani și mai mici, iar Antonia Nițu are doar 13 ani, iar la masculin categoria juniori este de 18 ani și mai mici, Teodor Marchitan având numai 15 ani. În această săptămână, începând cu 10 iulie și până în 13 iulie, vor avea loc, la Brăila, Campionatele Naționale de copii 11-13 ani. CSS 3 Suceava va participa cu un lot de 8 sportivi format din Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Vlad Brandis, Ștefan Ropan, Victor Turluianu, Ana Blănaru, Maria Ilieș și Ioana Năstacă”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI