Băișanu, după Congresul PNL

Au primit voturi oamenii reprezentativi ai partidului, susținuți de organizația Suceava

Președintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat, duminică, după finalizarea Congresului PNL care a votat fuziunea cu PDL și o nouă conducere în frunte cu Klaus Iohannis, că la acest congres au fost votați oamenii reprezentativi ai partidului.
 

„Au primit voturi oamenii reprezentativi din PNL. În Moldova au ieșit cei susținuți și de organizația Suceava”, a spus Băișanu. El i-a felicitat pe cei care au candidat și au fost aleși în funcții de conducere și a urat succes în viața politică și celor care nu au obținut de această dată numărul suficient de voturi. Totodată, Alexandru Băișanu și-a exprimat încrederea că Biroul Național al PNL, din care și el face parte, va lua cele mai bune decizii pentru partid. El a arătat că există posibilitatea ca, după acest congres, unii membri nemulțumiți să părăsească formațiunea. „Există posibilitatea ca unii să plece din partid, să fie nemulțumiți, dar asta nu înseamnă că PNL moare, ci doar se curăță”, a spus Băișanu. Organizația Suceava a PNL a susținut candidatura lui Klaus Iohannis, fuziunea cu PDL, cu păstrarea identității PNL, și la vicepreședinți pe Florin Țurcanu și Cristian Adomniței, obiective care au fost atinse în urma congresului. Delegațiile PNL și PDL Suceava urmează să se întâlnească peste o săptămână pentru reluarea negocierilor privind constituirea noilor majorități în consiliile locale din județ și pentru clarificarea unor probleme legate de fuziune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: