Tâlhar de 27 de ani, reținut și băgat după gratii de polițiști

> Polițiștii suceveni recomandă populației să nu umble prin locuri izolate și neiluminate și să nu facă paradă cu banii și bijuteriile pe care le dețin
 

Victor S., un sucevean de 26 de ani, a ajuns după gratii după ce a tâlhărit un tânăr de 27 de ani din Verești. Fapta s-a petrecut în dimineața zilei de 27 iunie, pe la ora 3.30, victima ieșind la acea oră dintr-un club din Suceava, unde, împreună cu un grup de prieteni, consumase băuturi alcoolice. La plecare el a fost acostat însă de un individ necunoscut care prin violență și amenințări i-a luat din portofel 600 de lei. Tânărul din Verești a reclamat fapta la poliție, cauza fiind documentată de către polițiștii judiciariști, care l-au identificat pe prădător în persoana lui Victor S., care a fost reținut 24 de ore și prezentat ieri instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Având în atenție faptele de tâlhărie (în special cele prin smulgere), care s-au înmulțit în sezonul de vară, polițiștii solicită populației, pe cât este posibil, să nu se deplaseze pe rute izolate și neiluminate și să nu afișeze în mod ostentativ bunuri precum bijuterii de valoare sau portofelul. Atunci când totuși dețin la ei valori, e bine să nu consume alcool în exces și să nu se lase antrenați în diferite conflicte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI