Judecătorul Bogdan Bărbuță, procurorul Dumitru Dîmbu și omul de afaceri Constantin Babiuc rămân în arest

Judecătorul Bogdan Bărbuță, procurorul Dumitru Dîmbu și omul de afaceri Constantin Babiuc rămân în arest, a decis definitiv, vineri, instanța supremă, care a respins contestațiile celor trei față de măsura preventivă.
 

Bărbuță, Dîmbu și Babiuc au fost arestați preventiv în 23 iunie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel București, în dosarul privind decizii nelegale ale instanței în cauze ce au vizat terenuri de peste 41 de hectare. Hotărârea Curții de Apel a fost contestată la instanța supremă. În motivare deciziei de arestare, instanța a notat că judecătorul Bogdan Bărbuță a privat mai multe persoane de alimentele necesare subzistenței, s-a precizat într-un comunicat al DNA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: