Conducerea Prefecturii Suceava nu mai acceptă substituenți la ședințele Colegiului prefectural

Conducerea Prefecturii județului Suceava nu mai vrea ca la întâlnirile din cadrul Colegiului prefectural să se prezinte tot felul de șefi de departamente sau reprezentanți ai conducerilor direcțiilor descentralizate care își derulează activitatea pe raza județului nostru.
 

Semnalul de alarmă a fost tras de subprefectul Atanasă Nistor (cel care a prezidat întâlnirea în lipsa reprezentantului Guvernului în teritoriu, Florin Sinescu, aflat la București) în cadrul ultimei ședințe de acest gen, care a avut loc pe parcursul zilei de vineri. Totul a pornit după prezentarea activității derulate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Suceava, prezentare făcută de coordonatorul Serviciului de Autorizare – Plăți din cadrul Agenției. Dorința conducerii Prefecturii Suceava a fost de a afla mai multe răspunsuri cu privire la activitatea derulată de instituție pe fondul scandalului în care este implicată o parte din conducerea Agenției sucevene cu privire la acordarea ilegală de subvenții agricole și care face obiectul unei anchete penale derulate de procurorii DNA. Cum la cele mai multe întrebări adresate răspunsul reprezentantului APIA Suceava a fost „nu știu” subprefectul județului a afirmat răspicat că „asta trebuie să fie o lecție pe viitor”, iar la întâlnirile de Colegiu prefectural trebuie să se prezinte șefii instituțiilor și nu înlocuitori ai acestora. „M-am uitat pe lista de prezență și am văzut că în multe cazuri în locul conducerii s-au prezentat înlocuitori ai acestora. Nu se poate așa ceva. Trebuie să fie o lecție pe viitor, iar la ședințe să se prezinte șeful unității, care trebuie să aibă cunoștință de tot ceea ce se întâmplă în instituția pe care o conduce și mai ales să răspundă pentru afirmațiile pe care le face” a spus Atanasă Nistor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: