Azi, în toată țara

Se dă startul înscrierilor la Bacalaureat 2014

Înscrierile pentru prima sesiune a Bacalaureatului 2014 încep astăzi, la nivel național, pentru elevii din clasele terminale de liceu, pentru care anul școlar se încheie pe 30 mai.
 

Înscrierile vor dura până la data de 30 mai. În județul Suceava, anul acesta sunt circa 6000 de elevi care încheie cursurile liceale, ei fiind potențiali candidați la acest examen național. Prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an începe pe 10 iunie, cu probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A, de comunicare orală în limba maternă 11-13 iunie, competențelor digitale – 16-20 iunie și competențe lingvistice într-o limbă străină – 23-27 iunie. Probele scrise încep pe 20 iunie cu limba și literatură română, continuă pe 1 iulie cu limba și literatură maternă, pe 2 iulie – proba obligatorie a profilului, iar pe 4 iulie proba la alegere a profilului și specializării. Pe 7 iulie vor fi afișate rezultatele, tot în acea zi se vor depune contestații (orele 12 16), care vor fi rezolvate în perioada 8-10 iulie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 11 iulie. Candidații care susțin bacalaureatul pentru a treia oară vor plăti o taxă de 230 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: