„Imaginați-vă o lume a câinilor”

Despre suceveanul Ovidiu Jelea am mai scris, fie despre echipa de Karateka pe care o antrenează și care este una dintre cele mai performante din țară, fie despre proiectul lui video intitulat Vagabond și care presupune realizarea de filme cu oameni de excepție, proiect premiat de Nikon, fie când s-a întors din expedițiile lui hibernale pe munți precum Elbrus și Mont Blanc. Am aflat că este în Suceava în această perioadă, l-am vizitat și am avut o surpriză: încă un proiect…
 

Pasajul care urmează este preluat de pe Jinxsez.com și face parte din povestea brandului intitulat „Jinx Sez”, coordonat de Ovidiu Jelea. Partenerii lui sunt Ruxandra Solovăstru și Liviu Rotariu. Brandul va fi lansat pe piață în această vară, dar a avut primul contact cu publicul la Suceava, cu prilejul Expoziției Naționale Chinologice, organizată de Asociația Chinologică Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, competiție la care s-au înscris peste 500 de câini. „De-a lungul timpului câinii au fost cei mai buni prieteni ai oamenilor. Trăgând săniile exploratorilor spre Polul Nord, însoțind oamenii la vânătoare, protejându-le familiile, ghidând turmele de oi, luptând în războaie alături de soldați, ajutând polițiștii să prindă răufăcătorii, salvând turiști din avalanșe ori de la înec sau doar așteptând răbdători întoarcerea acasă a stăpânului pentru o partidă de joacă și o plimbare în parc, câinii sunt cunoscuți ca fiind cei mai buni prieteni ai oamenilor, întotdeauna oferindu-le necondiționat încredere, respect și iubire. Aceasta a fost întotdeauna o lume a oamenilor pe care câinii au făcut-o mai frumoasă. Imaginați-vă acum o lume în care totul este inversat, în care oamenii își susțin cu devotament câinii, alergând alături de ei în parc ca să fie în formă, făcând sacrificii ca să le ofere cea mai bună mâncare, angajând un veterinar ca să se ocupe de sănătatea lor, un hair stylist (groomer) care să îi facă să arate cât mai bine, un handler care să îi prezinte în competiții în întreaga lume, un univers în care oamenii fac orice pentru ca prietenii lor patrupezi să devină superstaruri. Imaginați-vă o lume a câinilor. Această lume există în realitate, în universul expozițiilor canine oamenii fac tot ce e posibil pentru ca prietenii lor să câștige, este o relație antrenor-sportiv în care vedeta este câinele. O lume fermecătoare, competitivă, exuberantă, plină de pasiune, energie și eleganță. Aceasta este lumea câinilor de show. ” În timp ce făcea ultimele pregătiri pentru eveniment Ovidiu mi-a spus pe scurt despre ce este vorba: Jinx Sez va oferi proprietarilor de câini de pretutindeni posibilitatea de a face nemuritoare povestea prieteniei lor printr-un pachet complet de identitate vizuală, care va fi în același timp esențial în cariera sportivă a câinilor. M-am uitat puțin pe Jinxsez.com și am fost fascinat. Nu e nici pe departe vorba despre un banal serviciu fotografic, cele 7 produse oferite sunt de fapt niște capitole din povestea fiecărui câine și a proprietarului său, fiecare dintre ele fiind descris până la cel mai mic detaliu pentru a ajuta pe oricine să înțeleagă în primul rând de ce are nevoie de o identitate vizuală și apoi cum se realizează ea. Efectele vizuale sunt extraordinare, iar imaginile îți taie răsuflarea. Bineînțeles, cel care spune poveștile respective este Jinx, un Airedale Terrier.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: