Premierul Victor Ponta, prezentat la mitingul de la Dumbrăveni drept viitorul candidat la Președinția României

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost prezentat, vineri, la mitingul Alianței PSD-UNPR-PC, organizat în comuna Dumbrăveni, ca viitorul candidat la Președinția României. Secretarul general al PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, a spus în fața miilor de participanți din Suceava și Botoșani de la acest miting electoral, că Moldova îl va vota pe Victor Ponta președinte. La miting a fost prezent și primarul liberal al comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, care a arătat că, chiar dacă au convingeri politice diferite, important este că în comuna sa a venit premierul Victor Ponta, despre care a spus că este un premier „enervant de tânăr”.
 

Premierul Victor Ponta a arătat, la rândul său, că Ioan Pavăl este un primar „enervant” de gospodar și l-a felicitat pe acesta, arătând că va fi acordat sprijin pentru grădinița pe care această comună vrea să o amenajeze. Ponta a mai arătat că dacă până în 2012 în județele Suceava și Botoșani „stăpâneau fluturii portocalii”, acum situația s-a schimbat și că se face treabă. „În 2012 am promis că vom face dreptate până la capăt și vom face până la capăt și în 25 mai și în noiembrie”, a mai declarat liderul PSD. El a subliniat că are un singur dușman, Traian Băsescu, cu care nu se poate împăca, arătând că, dacă s-a mai certat cu alții, cu aceștia se poate împăca sau le poate cere iertare. „Pe el, în noiembrie, îl vom trimite acolo unde îi e locul”, a spus Ponta, adăugând că „noi mergem la Președinție”, iar participanții au completat „Băsescu la pușcărie!” Deși în timpul mitingului electoral a început să plouă, oamenii au rămas să asculte discursurile liderilor Alianței PSD-UNPR-PC, iar ministrul agriculturii, Daniel Constantin, chiar a subliniat că el, ca ministru, se bucură atunci când plouă. Și președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a arătat că ploaia înseamnă bogăție. „Dacă plouă în mai, mănânci mălai”, a spus Nechifor. La mitingul de la Dumbrăveni, președintele PSD, Victor Ponta, a primit un drapel roșu cu stema Moldovei ca semn că Moldova îl dorește pe Ponta la Președinția României. De remarcat este că sloganul „USL Trăiește” pentru care PSD a fost obligat de birourile electorale județene din mai multe județe să dea jos afișajul electoral ce conține sintagma USL, a fost transformat la Dumbrăveni doar în „Trăiește”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: