Orest Onofrei:

La aceste alegeri, în județul Suceava PDL e mai motivat ca niciodată să obțină un rezultat foarte bun

Prim-vicepreședintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat eligibil la alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, că la aceste alegeri PDL este în județul Suceava mai motivat ca niciodată să obțină un rezultat foarte bun.
 

Orest ONOFREI

El a arătat că motivația este dată de șansa de a câștiga alegerile prezidențiale, coroborat cu coagularea dreptei politice românești, în condițiile în care așteptările populației de la USL au fost înșelate. Onofrei a declarat că de doi ani de zile în România nu s-a întâmplat nimic din ceea ce oamenii așteptau, iar nivelul de trai în loc să crească a scăzut și că este normal ca PDL, care a dovedit că chiar în criză poate să aducă dezvoltare, este partidul care este cel ce poate da o nouă șansă românilor. Liderul PDL Suceava a mai spus că asupra primarilor PDL se fac presiuni de actuala putere pentru a-i descuraja la aceste alegeri, dar că indiferent ce cred cei care fac aceste presiuni, în 25 mai primarii PDL vor fi alături de democrat-liberali. Onofrei a subliniat că PSD ar trebui să fie îngrijorat de propriii primari, care sunt extrem de nemulțumiți de actuala guvernare, pentru că nu li s-au alocat fonduri și le sunt puse în pericol proiectele pe care le-au promis comunităților și își pun în pericol și șansa de a fi realeși. Prim-vicepreședintele PDL Suceava a mai avertizat că dosarul lui Liviu Dragnea de fraudare a referendumului din vara anului 2012 nu este închis, iar cei care încearcă să fraudeze vor fi sancționați. Onofrei a arătat că PSD încearcă să demobilizeze electoratul să vină la vot pentru a putea controla rezultatul acestor alegeri, dar că se înșală, pentru că PDL este pregătit să sesizeze toate neregulile ce ar putea să apară în procesul electoral. „Nu există fraudă mai mare decât să furi conștiința unui om, a unei comunități”, a mai spus Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: