Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Suceava

Ținte ale unui turneu electoral al PDL

O echipă de campanie condusă de prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu va efectua, sâmbătă, un turneu electoral în județul Suceava urmând să aibă întâlniri cu membri și simpatizanți în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți și Suceava.
 

Orest ONOFREI

Președintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, vineri, că o parte din echipa de candidați ai PDL se va afla sâmbătă în județul Suceava, el menționând că la întâlnirile care vor avea loc în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți și Suceava vor participa candidații Monica Macovei, Orest Onofrei, dar și lideri ai PDL precum Cătălin Predoiu, Andreea Paul, Gheorghe Flutur și membri ai echipei de conducere a PDL Suceava. În cadrul întâlnirilor va fi prezentat programul electoral al candidaților PDL la europarlamentare, dar și activitatea grupului democrat-liberal din Parlamentul European. La Suceava, întâlnirea va debuta la ora 16 și sunt așteptați să participe aproximativ 1.200 de militanți și invitați, între care liderii organizațiilor PDL din județele Moldovei. Ioan Bălan a subliniat importanța acestui turneu electoral în județul Suceava, unde, în administrarea PDL din perioada 2008-2012, au fost făcuți pași mari spre dezvoltare, inclusiv prin promovarea a numeroase proiecte cu finanțare europeană, fiind atrase fonduri europene pentru toate activitățile vieții economice și sociale, de la depozitele ecologice, la infrastructura de apă și canalizare, de la modernizarea de drumuri județene și locale, la modernizarea Aeroportului Suceava, sau pentru restaurarea și reabilitarea unor monumente istorice și culturale cum sunt mănăstirile Moldovița, Sucevița și Dragomirna, sau Cetatea de Scaun a Sucevei, ori Muzeul Irimescu din Fălticeni, dar au fost aduși bani europeni și pentru diverse proiecte sociale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: