„Totul e blocat (…) Unde sunt banii ?”

Prim-vicepreședintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat al partidului pentru Parlamentul European, a declarat, joi, că mediul de afaceri este în prezent într-o situație disperată din cauza politicilor guvernamentale ale USL, luate de PSD împreună cu PNL când cele două partide guvernau împreună.
 

Orest Onofrei

„România, astăzi, se împrumută cu două milioane de euro pe oră, iar Victor Ponta spunea că niciodată nu se va împrumuta decât pentru investiții și nu pentru consum. Astăzi nu vedem nicio investiție. Totul e blocat” a spus prim-vicepreședintele PDL Suceava. Orest Onofrei a exprimat o întrebare a întreprinzătorilor care nu înțeleg de ce nu sunt bani pentru investiții. „Dacă există creștere economică și dacă există așa o mare absorbție de fonduri europene cum se laudă Guvernul, iar mediul de afaceri nu beneficiază de nimic din acestea, întrebarea întreprinzătorilor este: Unde sunt banii?” a spus Onofrei. El a subliniat că această întrebare este cu atât mai justificată cu cât Guvernul condus de Victor Ponta a impus 35 de noi taxe și impozite, dar și că s-a împrumutat cu 14 miliarde de euro doar de la începutul acestui an. „Banii împrumutați până acum, 14 miliarde de euro, sunt ca țara să supraviețuiască și nu ca să se dezvolte” a mai spus Orest Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: