Romtelecom asigură stabilitatea Internetului pentru conexiunile prin fibră optică ale clienților din Suceava

Începând din această lună, sucevenii care optează pentru pachete de servicii Romtelecom beneficiază de asigurarea stabilității serviciului de Internet și viteze de până la 1 Gbps, furnizate prin rețeaua de fibră optică de ultimă generație dezvoltată de companie.
 

Rețeaua de fibră optică de tip FTTH (fiber-to-the-home) este disponibilă în acest moment în anumite zone din Suceava, fiind planificată pentru perioada următoare dezvoltarea acestui tip de rețea și în alte zone. Informații despre adresele cu acoperire FTTH din Suceava pot fi obținute în magazinele Romtelecom și la numărul 1930. Clienții cu servicii furnizate prin rețeaua de fibră optică de ultimă generație de la Romtelecom beneficiază de asigurarea stabilității serviciului de Internet. Romtelecom este, în prezent, singurul operator de pe piața din România care returnează clienților ce anunță nefuncționarea serviciului contravaloarea aferentă acestuia pentru luna respectivă, în anumite condiții. Asigurarea stabilității serviciului de Internet este disponibilă și pentru clienții din alte 3 orașe unde există conexiuni de tip fiber-to-the-home, iar pe parcursul acestui an acoperirea cu această tehnologie va fi extinsă și în alte orașe mari. Clienții care se află în aria de acoperire FTTH (fiber-to-the-home) pot opta pentru pachete care includ servicii de Internet cu o viteză de 200 Mbps, televiziune și voce, cu prețuri începând de la 62 de lei; pentru doar 10 lei în plus, TVA inclus, aceștia pot beneficia de o viteză de acces la Internet de până la 1 Gbps. Echipamentele (Optical Network Terminal – ONT) compatibile cu viteza de 1Gbps sunt oferite de Romtelecom în custodie. De asemenea, pentru a se bucura complet de viteza de 1Gbps, clienții trebuie să utilizeze, la rândul lor, computere compatibile cu această tehnologie. Configurația recomandată este: procesor Intel 2 Core (i3,i5,i7) / AMD A8-A10 / FX 8xxx, memorie RAM 3GB (32bit)/ 4GB (64 bit), SSD, placă de bază Gigabit, sistem de operare MS Windows Vista (SP3, activat funcția TRIM pentru SSD), Linux (kernel 3.9) sau MacOS (Snow Leopard). De asemenea, pachetele de servicii Romtelecom includ, în funcție de tipul de abonament de bază și de tehnologia aleasă și disponibilă, până la 126 de canale TV, conținut de calitate și competiții sportive în exclusivitate oferite de Dolce Sport. Astfel, pe lângă UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Franței, Angliei și Germaniei, ei pot urmări doar la Dolce Sport Formula 1 și Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), NBA, Cupa Davis, Fed Cup, turnee WTA și ATP, Turneul celor 6 Națiuni, campionatele de fotbal ale Ucrainei și Greciei etc. Clienții pot opta, de asemenea, pentru pachete cu tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, oferită împreună cu pachetele de 3 servicii, în limita stocului disponibil, cu prețuri începând de la 89 lei cu TVA. Oferta este disponibilă pentru clienții noi, dar și pentru cei existenți care dispun doar de serviciul de voce de la Romtelecom.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: