Alexandru Băișanu:

„Îi spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credința creștin-ortodoxă și de pe bisericile și mănăstirile Bucovinei !”

Președintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat, duminică, în cadrul unei întâlniri electorale avute cu activul partidului în sala mare a Casei Culturii din Suceava, unde au fost peste 800 de persoane, că prin afișele PSD cu Mănăstirea Voroneț, social-democrații încearcă să pună ștampila PSD pe credința creștin-ortodoxă, pe Dumnezeu și pe Biserică și că acest lucru va trebui taxat usturător.
 

Alexandru Băișanu

Alexandru Băișanu a spus că el, ca bucovinean și creștin-ortodox, nu poate concepe ca PSD să-și pună ștampila pe credință, Dumnezeu și Biserică, arătând că PSD a amplasat afișe electorale cu sigla partidului aplicată peste Mănăstirea Voroneț. „Îi spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credința creștin-ortodoxă și de pe bisericile și mănăstirile Bucovinei!” a spus Băișanu. El a spus că prin acțiunile de acest tip PSD arată că este un partid disperat, care căută prin orice fel de mijloace să câștige voturile oamenilor. „PSD e un partid disperat. A ajuns acolo unde e datorită nouă, care am fost corecți. Pierzând cel mai puternic aliat își dă seama că e singur cu doi păduchi: UNPR și PC” a mai spus liderul PNL Suceava. El a adăugat că, fiind în data de 4 mai, poate numi „patru mai comuniști decât Stalin”, enumerându-i pe Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ilie Sârbu și Daniel Constantin. Liderul PNL Suceava a mai arătat că la alegerile europarlamentare ar trebui să iasă la vot cât mai mulți români, pentru ca europarlamentarii aleși să reprezinte România și nu Ungaria și s-a întrebat cum se poate să fii mândru că ești român având ministru al culturii un ungur. Mai târziu, într-o conferință de presă, deputatul Alexandru Băișanu a spus că prin declarația sa în ceea ce privește ministrul culturii a expus o poziție personală, iar președintele PNL, Crin Antonescu, a arătat că acesta nu a exprimat poziția oficială a partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: