Deputatul Băișanu a dat asigurări conducerii PNL că Suceava va scoate un scor bun pe 25 mai

Șeful campaniei electorale al PNL, Marian Petrache, a fost pus la punct de liderul organizației județene Suceava a PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, în legătură cu rezultatele pe care PNL Suceava le are.
 

Cei doi s-au contrazis, duminică, pe scena Casei Culturii din Suceava, în timpul unei adunări electorale a partidului, în legătură cu performanțele obținute de Organizația PNL Suceava, invitatul liberalilor suceveni ținând neapărat să atragă atenția asupra a ceea ce el a numit nevoia de voturi pentru PNL. Marian Petrache a spus în cadrul discursului său în fața celor câtorva sute de membri PNL că Suceava este un județ extrem de important în economia votului final din 25 mai, pentru că are peste 550.000 de electori. El a arătat cu nemulțumire că în cele 114 localități sunt doar 13 primari liberali, ceea ce înseamnă, în opinia domniei sale, că organizația nu a făcut performanță. Petrache a mai declarat că PNL poate obține 40 sau chiar peste 50% din voturi în unele județe din țară, dar că e vorba despre județe mici, cu număr redus de locuitori, în timp ce Suceava este un județ mare și a anunțat că va reveni la Suceava cu o săptămână înaintea alegerilor europarlamentare pentru a pregăti ziua votului. Pe de altă parte, liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Ștefan Băișanu, l-a contrazis vehement, dar elegant pe Marian Petrache și a arătat că performanța PNL Suceava constă și numai în faptul că la alegerile locale din 2012 Gheorghe Flutur, care este un important lider PDL, nu a fost reales președinte al CJ Suceava. El a subliniat că doar negocierile cu PSD au făcut ca președintele CJ Suceava să fie acum un membru PSD și nu un liberal. Totodată, Băișanu a explicat că PNL are acum 13 primari, dar că înainte de alegerile din 2012 avusese doar cinci. „Zestrea PNL a crescut simțitor” a mai spus la final Alexandru Băișanu. Marian Petrache a revenit la microfon și a arătat că PNL Suceava nu și-a îndeplinit ceea ce și-a asumat la începutul campaniei pentru alegerile europarlamentare în ceea ce privește strângerea de semnături de susținere a listei de candidați. Ulterior, într-o conferință de presă, Alexandru Băișanu, a recunoscut că Organizația PNL Suceava a trimis cu întârziere un număr de circa două mii de semnături de susținere pentru lista de candidați și a dat asigurări conducerii centrale a partidului și liderului PNL la nivel național, Crin Antonescu, care era de față la eveniment, că Suceava va avea rezultate cu mult peste așteptările șefului de campanie a partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: