Crin Antonescu nu ia în calcul suspendarea președintelui Băsescu după episodul „caraghios” cu tricourile PMP

Liderul național al PNL, senatorul Crin Antonescu, a declarat la întâlnirea cu activul PNL Suceava că situația în care a ajuns Traian Băsescu, în tricoul cu mărul pe piept, pe malul mării, este un lucru trist și îl scoate din raza de acțiune a oricărei chestiuni serioase, explicând că pe aceste considerente nu poate intra în discuție suspendarea sa din funcție.
 

Răspunzând unei întrebări venite în cadrul conferinței de presă de după întâlnirea electorală, dacă președintele Traian Băsescu riscă o nouă procedură de suspendare din funcție pentru că a apărut în fotografii îmbrăcat cu un tricou cu însemnele unui partid, Crin Antonescu a răspuns ironic că procedura de suspendare înseamnă să iei în serios un președinte. „Procedura de suspendare este un gravă, una serioasă. Situația în care a ajuns domnul Băsescu în tricoul acela, pe malul mării, acolo, îl scoate din raza de acțiune a oricărei chestiuni serioase. Pur și simplu este un lucru trist, sigur, pentru unii, caraghios” a precizat Crin Antonescu. Șeful PNL a arătat că pentru cei care se gândesc că țara traversează de ani buni o criză a prestigiului conducătorilor, o criză a prestigiului funcțiilor, „aceste isprăvi în tricou cu măr ale domnului Băsescu sunt foarte nefaste”. „De ce să vorbim de lucruri serioase cu suspendarea? Domnul Traian Băsescu este în afara oricărei discuții și oricărei măsuri. E într-o situație jenantă pentru domnia sa și într-o situație jenantă pentru noi ca țară, pentru că e pe funcția de președinte al României” a mai spus Antonescu. Reamintim că Elena Udrea a postat, vineri după-amiază, pe contul său de Facebook, o serie de fotografii intitulată „Traian Băsescu cu tinerii și femeile din PMP”, fotografiile fiind realizate la malul mării, pe plajă. Astfel, Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport și un tricou alb cu sigla PMP și cu mesajul „Vote for PMP”, alături de soția sa, Maria Băsescu, purtând la rândul său un tricou cu sigla PMP și cu inscripția „Made me do it”, precum și alături de mai mulți lideri și candidați ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toți având tricouri albe cu sigla PMP.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI