Suceava

Autoritățile umblă la „rezerve” pentru asigurarea semaforizării și reparării iluminatului public

> Administrația Piețelor beneficiază de 50.000 de lei pentru „prime de asigurare non-viață”, iar lucrătorii de la cimitirul „Pacea” vor primi 17.000 de lei în vederea achiziționării de echipament de protecție
 

Consilierii locali suceveni au hotărât să umble la Fondul de rezervă bugetară de unde au luat 812.000 de lei și i-au îndreptat spre activități care reclamă finanțare urgentă. Astfel, două grădinițe, o școală gimnazială, 5 colegii și un liceu din municipiu vor primi un total de 400.000 de lei, sumă destinată acoperirii cheltuielilor cu încălzirea și iluminatul. Direcția Domeniului Public a municipalității se alege cu 20.000 de lei pentru asigurarea serviciului de pază a cimitirului Pacea, iar 17.000 de lei se alocă pentru achiziționarea de echipament de protecție necesar personalului angajat. Direcția Tehnică din cadrul aparatului propriu primește 150.000 de lei pentru întreținerea iluminatului stradal și încă 50.000 de lei pentru asigurarea continuității în funcționare a instalațiilor de semaforizare. Direcția Administrației Piețelor beneficiază de o rectificare pozitivă de 50.000 de lei, pentru „prime de asigurare non-viață”, sumă necesară asigurării clădirilor din patrimoniul acestei direcții. Luându-se în calcul numărul mare de cereri de asociere primite de municipiul Suceava de la diferite asociații, în vederea susținerii financiare a unor activității culturale și sportive, 125.000 de lei din Fondul de rezervă iau drumul finanțării acțiunilor cu caracter științific și social-cultural. În conformitate cu Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, sumele înscrise în fondul de rezervă bugetară pot fi folosite pentru finanțarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute apărute în cursul exercițiului bugetar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: