Duminică, la Universitatea Suceava

Psihologul american Wes Wingett, despre „Principii adleriene aplicate în viața cotidiană”

Conferința cu tema „Principii adleriene aplicate în viața cotidiană” va fi susținută de dr. Wes Wingett din Nebraska, la Universitatea „Ștefan cel Mare “ Suceava, duminică 23 martie, de la ora 10, în sala E 005 din corpul E, intrarea fiind liberă.
 

Diplomat adlerian și consilier cu practica privată în Norfolk, Nebraska, din 1978, dr. Wingett va vorbi sucevenilor interesați de subiect despre „principiile psihologiei adleriene, elemente determinante ale succesului în familie, școală și comunitate, principiile încurajării și strategii de încurajare”, ne-au informat reprezentanții USV. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Psihologie și Psihoterapie Adleriană din România, în colaborare cu Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul USV. Dr. Wingett oferă consiliere din perspectiva adleriană clienților individuali, cuplurilor, familiilor și grupurilor pe teme legate de educația copiilor, managementul stresului și timpului, violența domestică, prevenirea și tratamentul consumului de alcool și droguri, precum și traininguri pentru psihologi. Psihologia adleriană are la bază teoriile medicului și psihoterapeutului austriac Alfred Adler (1870-1937), fondatorul școlii de psihologie individuală. Psihologia adleriană este de natură interpretativă și încearcă să înțeleagă și să explice comportamentul uman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: