La Poiana Stampei

„Tropa, tropa… prin Europa”

Elevii de la școlile din comuna Poiana Stampei sunt invitați, pe 22 martie, la un spectacol de teatru inedit, care poate ține și locul unei ore de geografie.
 

Cele două reprezentații cu spectacolul „Tropa, tropa… prin Europa” ale trupei de teatru „Magic” din București vor avea loc la Casa de Cultură din comună. „Este un spectacol educativ și interactiv, despre câteva țări importante ale Europei. Este pentru copii un prilej de a învăța capitalele țărilor, de a afla câte ceva despre obiectivele turistice mai importante ale țărilor respective, câteva cuvinte din limbile lor, câțiva pași din dansurile tradiționale, costume specifice. Spectacolul are două variante, una potrivită pentru clasele primare și alta pentru clasele V-VIII. La sfârșitul spectacolului vom avea un concurs cu premii și, pentru cei care vor dori să mai rămână în compania actorilor, un atelier de teatru” ne-a informat primarul Viluț Mezdrea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: