„Un îndreptar” în versuri, adresat tânărului creștin

Un nou volum semnat de înv. Ileana Sofia din Fălticeni, „Puterea luminii”, a fost lansat duminică, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, într-o manifestare organizată cu Asociația Fălticeni Cultural.
 

Cartea este alcătuită din două părți; prima, „Puterea luminii”, conține 33 de poezii religioase, iar a doua, „Omul esența faptelor sale”, alte 23 de poezii, despre care ÎPS Pimen spune că „au un conținut, un mesaj moral, educativ, patriotic, toate acestea temeluite pe învățătura noastră ortodoxă, pe înțelepciunea poporului nostru creștin-ortodox, exprimată în cuvinte pe înțelesul tuturor, și a celor mici și a celor mari ca vârstă, a celor începători, dar și a celor ce au terminat de învățat pe băncile școlii, însă mai au de învățat pe băncile vieții în fiecare zi, ceas sau clipă”. Cartea de versuri a înv. Ileana Sofia poate fi socotită a fi „un îndreptar adresat tânărului creștin din zilele noastre”. Coperta și ilustrațiile sunt realizate, de asemenea, de autoarea textelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: