Ținta PNL Suceava la europarlamentare, diminuată de la 25, la 17,8%

Președintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a anunțat, duminică, la Delegația Permanentă a organizației, că ținta pe care o are organizația suceveană la alegerile europarlamentare este de 17,8%.
 

El a arătat că aceasta înseamnă că în județ ar fi nevoie de 30.000 de voturi pentru liberali la alegerile europarlamentare. În aceste condiții, liberalii apreciază că la alegerile europarlamentare prezența la vot va fi de circa 30%. Inițial, conducerea PNL Suceava a anunțat că are ca obiectiv să câștige 25 la sută din voturi. Băișanu susținea că dacă nu va atinge obiectivul de 25% la europarlamentare, se pune la dispoziția partidului. În cadrul ședinței de duminică, au fost prezentați candidații pentru europarlamentare susținuți de organizația suceveană, Mihai Țurcanu, secretar general adjunct al partidului, frate al președintelui PNL Botoșani, Florin Țurcanu și viceprimarul sucevean Ovidiu Doroftei. Țurcanu se află pe locul opt pe lista PNL, loc considerat eligibil, în timp ce Doroftei ocupă un loc considerat neeligibil. Băișanu a spus că cel puțin unul dintre cei doi va fi europarlamentar. El a arătat că este important că liberalii promovează în Parlamentul European reprezentanți din Moldova în condițiile în care în Guvern sunt numai reprezentanți din sudul țării. „Actualul guvern nu are niciun ministru din Moldova. Toți miniștrii sunt din sud, sunt studenți, masteranzi, care merg cu sandvișul în geantă la Guvern. Moldova merită mai mult, România merită mai mult!” a spus Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: