Anotimpurile Paulei Nimigean

Primăria Iași, Asociația FotoIași, Iulius Mall și Librăriile Cărturești organizează în perioada 17 martie – 6 aprilie a.c. în Iulius Mall Iași expoziția de fotografie „Anotimpuri” aparținând artistei fotografe sucevene Paula Nimigean.
 

Vernisajul este programat pentru astăzi, de la ora 18. De la organizatori aflăm că „Anotimpuri” este a doua expoziție personală a Paulei Nimigean, „în care se îmbină inspirat fotografia de peisaj cu cea de natură, farmecul colorat al răsăriturilor și apusurilor din munții Bucovinei cu gingășia florilor de primăvară. Este o expoziție care îndeamnă la meditație, la drumeție, o cronică în imagini calde, pastelate, despre unul dintre Colțurile de Rai ale României”. Ni se precizează că, prin demersul său, Paula Nimigean oferă publicului care-i va vizita expoziția o părticică din sufletul său de „scriitor cu lumina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: