Tensimenii fălticeneni, pe locuri fruntașe la Concursul național de tenis de masă al MAI

În perioada 10-15 martie, în municipiul Câmpulung Muscel, se desfășoară finala Campionatului de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne.
 

Competiția este organizată de către Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Județean Argeș, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș. La campionat participă, pe categorii de vârstă, 125 de sportivi, bărbați și femei, cadre din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne. La finalul competiției, trei fălticeneni s-au regăsit pe locuri meritorii. Cei trei s-au clasat pe locurile 5-10 la categoriile de vârstă la care au concurat: Rusu Radu, din Serviciul Cabinet al I.P.J. Suceava (la categoria de vârstă până în 35 ani), Aldea Nelu, de la Școala de Jandarmi Fălticeni (locul 9 la categoria de vârstă 35-45 ani), și Bujoreanu Nicolae, de la Poliția Municipiului Fălticeni (la categoria de vârstă peste 45 ani).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: