Primăria finanțează conferința francofoniei de la Suceava

Municipiul Suceava este partener în proiectul Conferința șefilor de delegații parlamentare ale Adunării parlamentare a francofoniei din Europa.
 

Evenimentul va avea loc pe 22 martie, la Suceava, în cadrul conferinței urmând fi dezbătute teme precum concepte și realități francofone în diacronie, dinamica studiilor francofone în Suceava, Suceava – intersecție culturală francofonă, diplomația academică francofonă, mărturii francofone, parteneri francofoni, francofonia tinerilor. Scopul proiectului constă în promovarea valorilor francofone și relațiilor externe, contribuția municipiului constând în alocarea a 20.000 de lei, sumă necesară organizării manifestărilor care vor avea loc cu acest prilej. Potrivit primarului Ion Lungu, manifestarea constituie, printre altele, un important vector de imagine pentru municipiul Suceava și Bucovina, permițând lărgirea parteneriatelor și colaborărilor internaționale, atragerea investitorilor în zonă și promovarea turismului. Partener în proiect este Camera Deputaților, a cărei contribuție constă în asigurarea transportului și cazării în municipiul Suceava a participanților la conferință. Asocierea a fost aprobată în ultima ședință a CL Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: