Ciprian Anton inventariază starea tuturor bazelor sportive din județ

Ciprian Anton a acces în stafful Federației Române de Fotbal odată cu instalarea sa în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Suceava.
 

Suceveanul a fost cooptat într-o comisie restrânsă a Federației Române de Fotbal, care va fi prezentă la Chișinău, în perioada 14-17 aprilie, la un seminar Grassroots organizat de UEFA pe tema atragerii de fonduri pentru echipele de copii și juniori. „Este o onoare pentru AJF Suceava să aibă un reprezentant în această comisie de 11 persoane. Sunt doar trei județe implicate: Suceava, Galați și Alba. Mai multe amănunte despre acest proiect și ce beneficii va aduce fotbalului sucevean vă pot spune însă după întâlnirea pe care președintele Răzvan Burleanu o va avea cu șefii AJF din toată țara, pe 22 martie, la Brașov”, a precizat Ciprian Anton. Instalat în funcția de președinte al AJF Suceava la începutul lunii martie, Ciprian Anton s-a apucat de treabă, anunțând că în această perioadă inventariază starea tuturor bazelor sportive din județ, urmând să prezinte situația noii conduceri a Federației Române de Fotbal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: