Un polițist face fericit un om, returnând o borsetă găsită, cu 1000 de euro în ea

Un polițist de proximitate a găsit ieri dimineață o borsetă cu o mică mare avere în ea și a returnat-o, firesc și legal, proprietarului, care nici nu bănuia că tocmai rămăsese fără 1000 de euro.
 

În patrula condusă de ag.-șef principal Ștefan Boca, cel care a observat respectivul obiect de păstrat bani (din pânză și de culoare neagră) lângă una din roțile unei Dacii Logan aflate în parcarea de vizavi de Bazarul Suceava, se afla și ag.-șef Florin Cosmulesei. Ambii lucrează la Secția de poliție din Burdujeni și erau în patrulare. Imediat, cei doi au aflat numele proprietarului mașinii, primul presupus păgubaș, în persoana unui anume Constantin Costea, de 44 de ani, din Rotunda, Liteni. Polițiștii au făcut rost și de numărul lui de mobil, omul, care se afla prin bazar împreună cu soția, la cumpărături, a fost apelat… Dar, luat pe nepregătite, nu și-a amintit pe loc dacă îi lipsește sau nu ceva. „Verificați, vă rugăm!” a fost sugestia telefonică a agentului-șef Boca, iar interlocutorul s-a albit instantaneu, constatând că nu are cu el borseta cu 1000 de euro. După care și-a revenit și nu a mai contenit cu mulțumirile, aflând că banii se află la polițist. Un gest al celor doi oameni ai legii de aplaudat, de consemnat și de ținut minte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI