Maria Grapini, la Suceava

Un europarlamentar nu trebuie să spună că e rău în țara lui

Vicepreședintele PC Maria Grapini a declarat, marți, la Suceava, că România nu e tratată corespunzător de instituțiile europene.
 

„Cred că este și vina noastră. În primul rând eu cred că instituțiile europene trebuie să cunoască și în momentul în care iau o decizie privitor la România. Știți că am fost amenințați cu infrigement, s-a luat de bună că a fost lovitură de stat și așa mai departe”, a spus liderul PC. Ea consideră că e nevoie ca instituțiile europene să se documenteze „mult mai accentuat” și crede că România trebuie tratată în același mod ca toate țările. „Din toate punctele de vedere: și de la mult discutata libertate de circulație a oamenilor și dreptul la muncă al românilor în alte țări și din punct de vedere al etichetelor care se pun României. Din acest motiv cred că acești 32 de europarlamentari în perioada următoare de cinci ani trebuie să fie oameni care să știe să lupte și să se bată pentru drepturile României. Până la urmă România este una din țările mari în Uniunea Europeană dacă ne gândim la celelalte țări. A șaptea ca mărime”, a spus Grapini Ea consideră că nu e bine ca un europarlamentar să spună că e rău în țara lui. „Nu cred că e bine nici pentru mediul de afaceri, nici pentru instituțiile statului”, a spus Grapini.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: