Cu note cuprinse între 9,25 și 9,90

Cinci elevi calificați la Olimpiada Națională de Istorie

Cinci elevi suceveni vor participa la faza națională a Olimpiadei de Istorie, care va avea loc la Baia Mare, în aprilie, ei obținând note cuprinse între 9,25 și 9,90 la faza județeană.
 

Elevii calificați sunt Ana Maria Țebrean, de la Școala Gimnazială „Ion Creangă”, care a obținut cea mai mare notă, 9,90, prof. Oltea Prelucă; Andreea Chisăliță, CN „Ștefan cel Mare”, prof. Bogdan Dranca; Ioana Macar, CN „Dragoș Vodă” din Câmpulung, prof. Petrică Ciocan; Vasile Crețu, Colegiul Militar din Câmpulung, prof. Bogdan Tănasă; Petre Juravle, CN „Petru Rareș”, prof. Daniel Toderaș. Inspectorul de specialitate Anișor Vasiliu a informat că, la etapa județeană a olimpiadei, au participat 84 de elevi din toate zonele județului. (MAGDA AXON)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: