Șase elevi calificați la biologie completează lotul olimpicilor suceveni

Loturile de elevi care vor pleca la faza națională a olimpiadelor școlare se lărgesc simțitor, de la o zi la alta, cu noi calificări, 6 elevi cu rezultate bune la biologie adăugându-se listei.
 

Vor pleca la faza națională Monica Florentina Crihan (clasa a VII-a, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Bănești, prof. îndrumător Simona Saldinger), Vlad Morhan (clasa a IX-a, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. Carmen Constantineanu), Nicolae Andronic-Gorcea (Colegiul Național „Petru Rareș”, Suceava, prof. Ramona Morar) și Beniamin Vasileniuc (Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. Carmen Constantineanu), aceștia din clasa a X-a. S-au mai calificat la „naționala” de biologie elevii Ștefan Dascălu (clasa a XI-a, Colegiul Național „Petru Rareș”, prof. Ramona Morar) și Anamaria Bardan (clasa a XII-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, prof. Cătălina Iurea). Potrivit informațiilor transmise de inspectorul școlar pentru biologie, prof. Mariana Drumea, Olimpiada județeană de biologie s-a desfășurat pe 1 martie la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, reunind 220 elevi, dintre care 104 elevi de clasa a VII-a și 116 de liceu. Etapa națională a olimpiadei se va desfășura la Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în perioada 7-11 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: