Posibil parteneriat între municipiul Suceava și Düsseldorf

Municipiul Suceava ar urma să încheie un parteneriat de colaborare cu orașul german Düsseldorf, care este capitala și unul din cele cinci mari orașe ale landului Renania de Nord – Westfalia.
 

Primarul Ion Lungu a declarat ieri că, în urma discuțiilor pe care le-a avut în ultima perioadă cu reprezentanți ai Germaniei, inclusiv cu ambasadorul german la București, privind o posibilă colaborare între Suceava și un oraș german, Ambasada Germaniei a recomandat un parteneriat cu orașul Düsseldorf. Lungu a declarat că va propune CL un proiect de hotărâre privind o posibilă colaborare cu acest oraș german. „Ar fi binevenită o colaborare cu un oraș german” a spus Lungu, apreciind că autoritățile sucevene au ce învăța din experiența germană. Düsseldorf este un centru financiar și de afaceri internațional și este situat în centrul regiunii metropolitane Rin-Ruhr.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: