Până se liniștesc apele…

„Pe plan local rămânem în formula actuală”

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei, a declarat joi seara, în cadrul emisiunii „Ora de politică” de la Intermedia TV, că președintele PSD, Cătălin Nechifor, și președintele PNL, Alexandru Băișanu, au discutat miercuri seara despre modul în care vor acționa în continuare după denunțarea protocolului USL și au stabilit să rămână în formula actuală.
 

Maftei a spus că președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a pledat pentru continuarea politicii USL la nivel local. Ea a arătat că e nevoie de stabilitate pe plan local pentru că România are nevoie în general de stabilitate. Maftei a recunoscut că președintele PSD Suceava și președintele PNL Suceava au avut consultări după denunțarea protocolului USL și că au stabilit să rămână în actuala formulă. „Pe plan local rămânem în formula actuală. Cel puțin până se liniștesc apele rămânem în formula actuală” a spus Maftei. Ea a arătat că vor avea loc schimbări în guvern și că apoi se vor relua discuțiile. Potrivit lui Maftei, Nechifor l-ar fi asigurat pe Băișanu că nu va cere schimbarea din funcție a directorilor de instituții descentralizate sprijiniți de liberali. „Nu văd de ce să dăm afară oameni” a spus Maftei, care a apreciat că reprezentanții PNL și-au făcut datoria în funcțiile pe care le-au ocupat. Băișanu a declarat, joi, într-o conferință de presă, că reprezentanții PNL din descentralizate sunt la dispoziție să fie înlocuiți de PSD și că liberalii nu stau la mila nimănui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: