Programul de guvernare va fi continuat

Social-democrații vor continua programul de guvernare asumat de USL, a anunțat senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donțu, subliniind că PSD trebuie să redea independența tuturor instituțiilor statului, să reia dialogul democratic și să asigure transferarea creșterii economice și absorbția record de fonduri europene în nivelul de trai al românilor.
 

După ce la nivel național liberalii au anunțat ieșirea din USL, Ovidiu Donțu și-a exprimat părerea de rău cu privire la această situație, anunțând în același timp că principiile USL vor fi continuate de PSD prin asumarea programului de guvernare al Uniunii Social-Liberale, care va fi pus în practică de un Guvern restructurat, care va fi votat în data de 4 martie în Parlament. „Vreau să le mulțumesc tuturor militanților USL aflați la baza partidelor componente ale acestei uniuni, celor care au pus bazele modernizării României prin principiile agreate de USL. Vreau să-mi exprim regretul că nu am reușit să ducem până la capăt o parte dintre aceste proiecte, însă poate avem forța să finalizăm măcar proiectul de modernizare a Constituției României. Și solicităm să ni se alăture toți cei care cred într-o Românie eliberată de Traian Băsescu și de sistemul lui securist de subordonare a instituțiilor statului și de învrăjbire a românilor”, a declarat Ovidiu Donțu. Senatorul social-democrat sucevean a remarcat faptul că, din păcate, liderul PNL Crin Antonescu a cedat exact în momentul în care USL a început să construiască ceva solid pentru România. Ovidiu Donțu a spus că declarațiile lui Crin Antonescu din aceste momente sunt incomplete și au în spatele lor alte lucruri și un proiect politic pe care liderul PNL îl construiește cu alți parteneri decât PSD. „USL a făcut un PNL puternic. Le urez succes și să rămână uniți! Noi trebuie să asigurăm stabilitatea țării și să ducem mai departe speranțele oamenilor într-o viață mai bună. În anul 2016, vom prezenta raportul de activitate către cetățeni și vom primi judecata acestora!”, a conchis Ovidiu Donțu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: