Medalie de aur pentru Andrei Leancă

Dorneanul Andrei Leancă a cucerit medalia de aur în proba de 3.000 de metri din cadrul campionatului național indoor de juniori I, competiție desfășurată la finele săptămânii trecute la București.
 

Andrei Leanca

La întreceri au luat startul 370 de atleți de la 92 de cluburi din întreaga țară. Sportivul pregătit la clubul CSM Dorna Vatra Dornei de antrenorul Cristian Prâsneac a realizat timpul de 8 minute, 53 de secunde și 13 sutimi. „Am muncit foarte mult pentru această performanță și sunt foarte mulțumit de comportarea elevului nostru. Noi ne bazăm în special în sezonul de vară și sunt foarte bucuros că Andrei a câștigat această cursă în fața componenților lotului național, care, în ultimele luni, s-au pregătit în mod special pentru această competiție”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac. Pe locul secund în aceiași probă de 3.000 de metri, la aproape două secunde în spatele lui Andrei Leancă, a sosit un alt sportiv sucevean, este vorba de Dorin Andrei Rusu de la CSȘ Rădăuți. Cu o medalie de argint la gât s-a întors și Sebastian Ursachi, care a devenit vicecampion național în proba de 400 de metri. Sportivul pregătit la CSȘ Gura Humorului de Daniela Lucaci a trecut linia de sosire cu timpul de 50 de secunde și 20 de sutimi, la 28 de sutimi în urma clujeanului Zeno Moraru, care a stabilit un nou record național în proba de 400 de metri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: