Liberalii suceveni, mai calmi

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, consideră că noua majoritate fragilă care susține guvernul PSD va determina ca parlamentarii suceveni să aibă o voce mai puternică.
 

„Noua majoritate fragilă a PSD ne va face pe noi, parlamentarii bucovineni, mult mai puternici și vocea noastră va fi auzită dacă vom fi uniți în interesul sucevenilor”, a declarat, miercuri, liderul PNL Suceava. Băișanu a arătat că, în momentul de față, PNL nu va interveni pentru modificarea majorităților din Consiliile locale și Consiliul Județean. „În momentul de față, PNL nu vrea să strice echilibrul deja funcțional în consiliile locale și Consiliul Județean Suceava”, a spus liderul liberal sucevean. Președintele PNL Suceava a mai precizat că va avea o întrevedere cu președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, privind colaborarea pe viitor. „La nivel local, ne dorim să facem administrație publică și mai puțin politică și îmi doresc să adunăm toate forțele politice pentru a acționa pentru binele județului”, a ținut să sublinieze Ștefan Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: