Duminică va avea loc ședința de alegeri la Asociația Județeană de Fotbal

Delegații a 52 de cluburi din județ sunt așteptați duminică, cu începere de la ora 10, la restaurantul Brădet, la Adunarea Generală Ordinară, prilej cu care vor vota și noua structură de conducere a Asociației Județene de Fotbal Suceava.
 

Dacă în privința alegerilor pentru fotoliul de președinte lucrurile s-au clarificat, Ciprian Anton urmând să preia acest post după ce fostul conducător al forului județean, Aurel Daicu, a renunțat la candidatură, mult mai interesantă se anunță lupta pentru ocuparea celor două funcții de vicepreședinte al AJF. Astfel, nu mai puțin de opt oameni de fotbal din județ și-au depus candidatura pentru cele două posturi, este vorba de Manuel Costache, managerul Bucovinei Rădăuți, Ciprian Crețan, antrenorul formației Bradul Putna, Iulian Darabă, reprezentantul clubului Șomuz Fălticeni, Vasile Bejenar, membru al Comitetului Executiv, observatorul Ion Armeanca, dar și foștii arbitri divizionari Vasile Păduraru, Ioan Filipciuc și Stelică Bărbosu. În urma tragerii la sorți care a avut loc la sediul AJF, s-a stabilit ordinea în care cei opt candidați se vor regăsi pe buletinele de vot ce vor fi înmânate delegaților. Ordinea este următoarea: 1. Vasile Păduraru, 2. Manuel Costache, 3. Stelică Bărbosu, 4. Vasile Bejenar, 5. Ciprian Crețan, 6. Ioan Filipciuc, 7. Ion Armeanca, 8. Iulian Darabă. Ca modalitate de vot, reprezentanții cluburilor vor trebuie să taie cu pixul șase din aceste opt nume, cei doi rămași fiind considerați „votați” ca vicepreședinte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: