Patrimoniul SC „Centrul Economic Bucovina” SA ar urma să fie preluat de CJ Suceava

Patrimoniul societății „Centrul Economic Bucovina” SA Suceava, înființată în 2006 de CJ Suceava pentru administrarea unui centru de afaceri, va fi preluat de Consiliul Județean Suceava. Potrivit unui proiect de hotărâre, Consiliul Județean Suceava, în calitate de acționar unic la SC „Centrul Economic Bucovina” SA, va prelua patrimoniul deținut de societate, ca urmare a dizolvării și radierii societății comerciale.
 

Centrul Economic Bucovina

În patrimoniul acestei societăți sunt mai multe bunuri, în general mobilier de birou și birotică, dar și 3.787, 21 lei în cont și 87,92 lei în numerar, bani care vor fi virați în contul CJ Suceava. Bunurile imobile ale societății fuseseră preluate în domeniul public al județului Suceava în anul 2008, se arată în expunerea de motive care însoțește proiectul de hotărâre în care se mai arată că preluarea tuturor bunurilor societății a fost determinată de faptul că firma a fost radiată din evidențele Registrului Comerțului în urma dizolvării firmei prin decizie a instanței. Centrul, amplasat în apropierea Aeroportului Suceava, pe o suprafață construită de 6.574 mp, are zece clădiri, cu anexele și utilitățile necesare, amplasate pe o suprafață de aproximativ cinci hectare. Din cele zece clădiri, opt reprezintă pavilioane industriale, spații destinate activității de servicii și producție, la care se adaugă un incubator de afaceri, săli de training, săli de conferințe, de protocol, dar și un pavilion expozițional. Investiția, în valoare de 5 milioane de euro, a fost finalizată în anul 2006 și a fost finanțată prin PHARE. Autoritățile sucevene intenționează să folosească facilități ale centrului economic în dezvoltarea Aeroportului Suceava care se modernizează prin POS-T, printr-un proiect de 40 de milioane de euro, la care se adaugă proiecte de modernizare finanțate de Consiliul Județean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: