Miercuri și joi

Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni poate fi vizitat gratuit

În intervalul 26-27 februarie, zile în care se desfășoară manifestări în cadrul programului aniversar „Irimescu 111”, accesul vizitatorilor la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni va fi gratuit, joi, 27 februarie, muzeul fiind deschis până la ora 21.
 

Muzeul Irimescu

Miercuri, 26 februarie, între orele 11-17, copiii sunt așteptați la atelierele de creație (pictură și modelaj) care vor fi organizate în sala „Pictor Aurel Băeșu”. Joi, 27 februarie, când se împlinesc 111 ani de la nașterea maestrului Ion Irimescu, pe lângă spectacolul omagial care va avea loc în sala „Pictor Aurel Băeșu” începând cu ora 17, artiști ai Operei Naționale din Iași vor susține un recital în incinta Muzeului de Artă „Ion Irimescu” (soprana Cristina Grigoraș, mezzosoprana Marinela Nicola și pianista Simona Gâdei).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: