Interes pentru Cupa Iulius Mall la șah

În perioada 21-22 februarie a.c. a avut loc Cupa Iulius Mall la șah, la care au participat 25 de șahiști din județul Suceava. Acest turneu a avut două secțiuni: una pentru copii și a doua a fost un turneu open pentru seniori și juniori.
 

Pentru a asigura un spectacol șahist de excepție, organizatorul competiției, Clubul Sportiv Ariadna Suceava, a folosit la turneul open metoda eliminărilor directe, model FIDE pentru turneul candidaților, ce a probat forța de joc și de competiție a jucătorilor înscriși la turneu. Acest fapt a dus la un clasament în care în primii șase jucători s-au regăsit patru șahiști de la Clubul Ariadna Suceava. Iată în continuare clasamentul general în prima sa parte, pentru secțiunea Open: 1. Pavel Sebastian-Ionuț, CS Ariadna Suceava 2. Rațiu Cristian, CS Ariadna Suceava 3. Fodor Costică, Suceava 4. Roibu Mircea, CS Ariadna Suceava 5. Herghelegiu Florin, CS Șah Suceava 6. Manghiuc Bogdan, CS Ariadna Suceava La copii, care și-au disputat cu ardoare, lacrimi și suspine șansele, am avut un turneu dominat de fete, care de la vârste foarte fragede au un interes deosebit pentru sportul minții. Clasamentul general la copii este următorul: 1. Roșu Gabriela, Suceava, 5,5 puncte din 6 posibile 2. Ismail Claudiu, Suceava, 4 puncte 3. Moroșan Augusta, 4 puncte, departajare după coeficient Sonneborn 4. Șuhan Corina, CS Ariadna Suceava, 3,5 puncte 5. Arhire Cristian, Suceava, 2 puncte 6. Moroșan Alexandra, 2 puncte, departajare Sonneborn 7. Șuhan Ilinca, CS Ariadna Suceava Fondul de premiere de 900 lei în cupoane valorice a fost asigurat de compania Iulius Mall Suceava, care în plus a fost o gazdă foarte primitoare, pentru care îi mulțumim. Mulțumim mult de asemenea DJST Suceava, care a asigurat pentru premiere diplome, tricouri, cupe și medalii. De asemenea, vreau să fac o remarcă pentru Palatul Copiilor Suceava, unde activează profesorul de șah, ing. Marian Culapov, care pregătește an de an copii pentru șahul de performanță, primii clasați de la ambele turnee fiindu-i elevi. (Ing. MIHAI PÂNZARU, președinte CS Ariadna Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: