„Flori de Bucovina”

Consiliul Județean Suceava, alături de Asociația „Cele mai Frumoase Sate din România”, Autoritatea Națională de Turism, Ministerul Delegat pentru IMM-uri, va sprijini derularea unor evenimente culturale și turistice propuse de comuna Ciocănești în cadrul candidaturii pentru obținerea titlului „Satul Cultural al României 2014”.
 

„Mă bucur de faptul că județul Suceava a ocupat primele două poziții între cei cinci finaliști și felicit comunele Ciocănești și Poiana Stampei pentru că au demonstrat de la an de an, prin desfășurarea de activități culturale, că merită cu prisosință aceste locuri” a declarat președintele CJ Suceava, Cătălin Ioan Nechifor. Comuna Ciocănești, în calitate de deținătoare a titlului „Satul Cultural al României 2014”, urmează să fie gazda a cel puțin zece evenimente culturale și turistice care se vor bucura de promovare intensă la nivel național. Totodată, Consiliul Județean Suceava va lansa, în cursul acestui an, un proiect multianual intitulat „Flori de Bucovina” prin intermediul căruia cele 114 localități din județ vor intra în competiție pentru titlul de cea mai frumoasă localitate. O comisie de jurizare, din care vor face parte consilieri județeni și personalități ale vieții publice sucevene, va evalua localitățile aflate în concurs. În fiecare an, după evaluare, acestea pot primi clasificări mai bune sau mai slabe. „Ideea este de a crea o competiție între localități, între gospodari și între administrațiile publice cu scopul de a înfrumuseța toate localitățile județului” a precizat președintele CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: