Vatra Dornei

„Săniuța”… „Serbărilor Zăpezii”

Vă prezentăm, din arhiva noastră foto, câteva imagini de la prima ediție – februarie 1973 – a uneia dintre competițiile care au premers actualele „Serbări ale zăpezii” de la Vatra Dornei.
 

Este vorba, își amintește actualul primar al Dornei, dl Ilie Boncheș, el însuși unul dintre campionii întrecerii, de „Săniuța de argint”, eveniment pe care domnia sa l-ar evoca în ziar acum, în toiul sfârșiturilor de săptămână ale actualei ediții a „Serbărilor zăpezii”, mai pe larg. Oricum, pentru a-i susține demersul, avem încă multe imagini de la competiția de nivel național organizată pentru copii și tineri la Vatra Dornei. Cele trei fotografii prezintă o vedere de ansamblu a pârtiei „Veverița”, evoluția juniorilor la sanie și festivitatea de premiere a sportivilor clasați pe primele locuri. Fotografiile au fost făcute de fostul nostru coleg, fotoreporterul Dumitru Vințilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: