Peste jumătate din primarii PDL din județ sunt în Fundația Mișcarea Populară

Coordonatorul Partidului Mișcarea Populară din județul Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, joi seara, în emisiunea „Ora de politică” de la Intermedia TV, că mai mult de jumătate dintre primarii PDL din județ sunt în Fundația Mișcarea Populară.
 

„I-am găsit acolo” a spus Popovici, care a evitat să spună care aleși locali suceveni sunt alături de Mișcarea Populară. El a arătat că în județul Suceava PDL are acum 59 de primari. „Ar zbura consilieri județeni și locali apoi” a spus Popovici. El consideră că Gheorghe Flutur „e paralel” cu această construcție de dreapta. Popovici consideră că PMP este o construcție destul de mică pentru a fi „buturuga ce va răsturna carul mare”. El speră că PMP va obține cel puțin zece primari în urma alegerilor locale din 2016. Popovici consideră că nu ar fi o surpriză ca Ion Lungu, primarul Sucevei, să se alăture Mișcării Populare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: