Steliana Miron, din președintă a PPDD Suceava, vicepreședintă a PNL Suceava

> Vicepreședintelui județean PNL Vasile Mocanu i se pare „firesc” să se găsească un vicepreședinte-gentleman care să-și dea demisia pentru ca, fără să se încalce statutul, Steliana Miron să devină vicepreședintă a liberalilor suceveni
 

Venirea senatoarei Steliana Miron la PNL este un câștig pentru organizația liberală, a afirmat, joi, vicepreședintele Organizației Județene PNL Suceava, Vasile Mocanu, într-o conferință de presă. El a evitat să răspundă la întrebarea privind încălcarea principiilor pe care liberalii suceveni le-au promovat, de condamnare a traseismului politic. „Sunt încântat că Biroul își lărgește componența. Nu încălcăm cu nimic statutul” a spus Mocanu. În ceea ce privește numirea Stelianei Miron într-o funcție de vicepreședinte al organizației județene, Vasile Mocanu a arătat că există posibilitatea ca unul din actualii vicepreședinți să renunțe la funcție în favoarea acesteia, în prezent numărul vicepreședinților organizației fiind de nouă, maximul admis de statut. El a explicat că a fost o situație similară în trecut când el, fiind vicepreședinte al organizației, a renunțat la funcție în favoarea unui alt membru primit în partid. „PNL Suceava are nouă vicepreședinți, iar numărul maxim e de nouă, dar există precedentul creat în mandatul anterior. Mi se pare firesc ca și în conjunctura asta să fie posibil să își dea cineva demisia. Un gentleman îi va ceda locul și nu e nicio problemă de încălcare a statutului”, a spus Mocanu. Senatorul PPDD Vasilica Steliana Miron s-a înscris, marți, în PNL Suceava și va fi vicepreședinte al organizației județene, la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi partidul și că va rămâne ultima din organizație care „să stingă lumina”. Miron era președinte al Organizației Județene PPDD Suceava. Președintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat că Vasilica Steliana Miron a semnat, marți, adeziunea la PNL și va activa în organizația județeană suceveană, unde va fi vicepreședinte. El a precizat că, după înscrierea acesteia în PNL, organizația județeană Suceava va avea și un reprezentant în Senat. Vasilica Steliana Miron a fost vicelider al grupului PPDD din Senat, iar în urmă cu o săptămână declara că nu va părăsi partidul și că va rămâne ultima din partid, care „să stingă lumina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: