Trei weekenduri de Serbări ale zăpezii la Vatra Dornei

Programul celei de-a XXXI-a ediții a Serbărilor zăpezii la Vatra Dornei s-a prelungit cu încă un weekend, astfel încât și cei care vor petrece primele două zile ale lunii martie la Vatra Dornei să aibă parte de spectacole.
 

Vatra Dornei – Serbarile Zapezii

Distracția din primul week-end aflăm că va începe vineri, 14 februarie, de Valentine’s Day, cu o discotecă în aer liber „în care Michael Star va mixa cele mai cunoscute melodii de dragoste”. Pe 15 februarie startul petrecerii din parcul municipal va fi dat la ora 18, de Rawanne și Marina, după care pe scenă vor urca Alessia, Artisband și Sore. Ziua de duminică, 16 februarie, va fi dedicată folclorului. Începând cu ora 15, vor evolua Ansamblul „Plaiurile Dornelor”, Mădălina Candrea, „Junii Mureșului”, Alexandru Jidveanu, Marius Zgâianu și Ansamblul „Străjerii Bucovinei”. În luarea deciziei s-a ținut cont și de faptul că, în această perioadă, la Vatra Dornei vor fi organizate două competiții sportive de excepție pentru județul Suceava. Reamintim, este vorba despre etapa a VII-a, finală, a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală, întrecere rezervată seniorilor (17 și 19 februarie), și de ediția a IX-a a Campionatului Mondial de Juniori la sanie pe pistă naturală (21 și 23 februarie). Pentru cel de-al doilea weekend, startul distracției va fi dat tot de dorneanul Michael Star, pe 22 februarie, la ora 18, în parcul municipal. De la ora 18,30 și până la ora 22,15 vor urca pe scenă cu recitaluri de câte 45 de minute Acces, Lora, Semnal M și Ami. De la ora 22,15 este programat un foc de artificii. Duminică, 23 februarie, de la ora 15, vor evolua Ansamblul „Poienița” din Poiana Stampei, Ilioara Ștefănel, Miruna și David Țăran, Ansamblul „Balada” Bistrița, Călin Brăteanu, Daiana Ivașcu, Ansamblul „Dorna Dorului” (Corina Hodiș Irod, Ionel Chiruță, Petronela Coca, Mărioara Nichituș, Maria Toma Urzică), „maratonul” folcloric fiind încheiat de Adriana Bucevschi. Și pe 1 martie, primul care va urca pe scenă, la ora 19, va fi Michael Star, urmat de trupa Nord-Est, Alina Eremia – Lala Band și Deepcentral. Duminică, 2 martie, în spectacolul folcloric programat să înceapă la ora 15, vor evolua Ansamblul „Brădulețul” din Dorna Arini, Pamfil Roată, Ansamblul „Arcanul” din Suceava, Elisa Hechelciuc și Ansamblul „Ciobănașul” și maestrul Cristi Năstase. Ediția din acest an a Serbărilor zăpezii este organizată de Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: